Tarjolla alle 18-vuotiaille nuorille maalis- ja huhtikuuksi uusi yhteisöllinen ja ilmainen harrastus: leffan katselua ja juttelua leffoista. Katsojaryhmä kokoontuu Hämeenlinnan kirjaston Mediahuoneen viihtyisässä ja luovassa miljöössä kerran viikossa torstaisin klo 17.30. Porukka valitsee katsottavat elokuvat yhteistuumin ja ohjaajan kanssa neuvotellen.

Olet tervetullut piiriin, vaikka et vielä olisikaan erityisen kiinnostunut elokuvista. Yhdessä katsominen on täynnä tunnelmaa.

Osallistumalla kinopiiriin aktiivisesti voit samalla saavuttaa myös Kino Tavastin ja Kulttuurikeskus Arxin elokuvadiplomin ja digitaalisen osaamismerkin sekä tietysti tutustua muihin elokuvista kiinnostuneisiin nuoriin. Voit tulla testaamaan omaa kiinnostustasi tänä keväänä pariksi kuukaudeksi. Jos piiri osoittautuu toimivaksi, se jatkuu tavalla tai toisella ensi syksynäkin.

Aloituspäivä on 10. maaliskuuta. Ilmoittaudu kuitenkin heti Ulla Karilalle kirjastoon kansikuvan julisteessa olevaan numeroon. Piiri vastaa omalta osaltaan nuorten harrastuskyselyjen tuloksiin, joissa elokuvaharrastus on nuorten kolmanneksi eniten toivoma harrastus.

Piirin järjestävät Hämeenlinnan kirjasto ja Kino Tavast.