Hämeenlinnan oman vuosittaisen Hitusen hämyä -elokuvafestivaalin lipunmyynti on alkanut! Scifi-teeman ympärille rakennettuna viikonloppuna 11.–13.11. on luvassa kahdeksan näytöstä. Lisäksi kuullaan kaksi luentoa, joista ensimmäinen ottaa ennakkoa jo keskiviikkona 9.11. Järjestäjänä on Kino Tavast yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin ja Olutravintola Birgerin kanssa.

Paikkoina ovat tällä kertaa Olutravintola Birger (etkonäytös) ja yli satavuotias Idänpään Torppa.

Ohjelmassa on genren perusklassikoista Oscar-palkitut 2001: Avaruusseikkailu (1968) ja Alien (1979) sekä muutenkin teemoiltaan ajankohtaisia ja ajatuksia herättäviä elokuvia, kuten koko perheen animaatio WALL-E (2008) ja eteläkorealainen Snowpiercer (2018). Tuttuun tapaan myös kekseliäällä huumorilla on paikkansa monipuolisessa kavalkadissa.

Ohjelma ja aikataulu sekä linkit Kino Tavastin verkkokauppaan löytyvät osoitteesta https://hitusenhamya.fi/festivaali/ohjelma-2022/. Nähdään niin ulkoavaruudessa kuin oman planeettamme kamarallakin!

Festivaalin traileri: