Soundwisen kokenut elokuvaleikkaaja-äänisuunnittelija Jari Innanen saapuu Hämeenlinnaan lauantaina 29.10. opastamaan paikallisia tekijöitä päänvaivaa aiheuttavien äänityskohteiden hallinnassa. Kurssipäivän aikana (klo 10 – 17) osallistujajoukko pääsee harjoittelemaan ammattilaisen opastuksella äänitysten tekemistä kiviseinäisellä Kumppanuustalolla ja Vanajaveden tuulisessa rannassa.

Kurssin tavoitteena on opastaa käytännönläheisesti elokuvan puhe, -tehoste- ja taustaäänien äänittämiseen haasteellisissa äänitysympäristöissä sisällä ja ulkona. Opitaan puomitus- ja äänitystekniikkaa sekä äänityksen suunnittelua ja äänitystuloksen parantamista sekä äänitystilanteessa että jälkikäteen.

Voidaan ottaa enintään 15 osallistujaa. Ruokailu tapahtuu omakustanteisesti Kabul Kitchenissä, mutta varaus tehdään ryhmänä. Ilmoittaudu tällä lomakkeella opetukseltaan ilmaiselle kurssille, jonka järjestämme yhteistyössä Kansalaisfoorumin kanssa ja ilmoita myös valitsemasi ruokalaji ja sen numero ma 24.10. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.