Kino Tavast kutsuu kaikkia Hämeenlinnan seudun indie-elokuvantekijöitä ja videokuvaajia tarjoamaan elokuviaan ja videoitaan esitettäväksi Hämeenlinnassa kansainvälisenä lyhytelokuvapäivänä 21.12. 2022. Kaipaamme siis ennen kaikkea harrastajien tuotoksia.

Kaikenikäiset voivat osallistua. Elokuvien toivotaan olevan lyhyitä, muutamasta sekunnista muutamaan minuuttiin. Maksimipituus voi perustellusta syystä olla kuitenkin pidempi. Sekä dokumentit että fiktiot kelpaavat lajista ja tyylistä huolimatta. Jos olet kuvannut tarinallisen otoksen, jossa on katsojiin vetoavia aineksia sekä selkeä alku, keskikohta ja loppu, lähetä työsi reippaasti ehdolle.

Lataa ehdotuksesi verkkoon (GoogleDrive, YouTube, Vimeo yms.) ja lähetä meille linkki ja mahdollinen salasana. Teoksen tekijänoikeuksien on oltava kaikin puolin kunnossa julkista esitystä varten ja myös merkittynä teokseen. Kaikkien tuotantoon osallistuneiden on annettava lupa esittämiseen. Samalla kun lähetät teoksesi ehdolle, vakuutat näiden asioiden olevan kunnossa.

Ehdotusten joukosta valitaan kiinnostavia töitä esitettäväksi lyhytelokuvapäivässä. Tekijät kutsutaan näytökseen. Halutessaan he voivat sanoa pari sanaa katsojille ja vastata mahdollisiin yleisökysymyksiin.

Ehdotukset on toimitettava Kino Tavastille sähköpostitse 7.12. mennessä. Noin viikon kuluttua saat tietää, päätyykö elokuvasi näytökseen.

Lyhytelokuvapäivä on vuoden pimein päivä, johon lyhyelokuva tuo valoa. Lisäksi tapahtumassa esitetään kotimaisia ja kansainvälisiä lyhytelokuvia. Halusimme tänä vuonna ottaa mukaan myös paikallisen osion eikä se toteudu ilman sinun aktiivisuuttasi ja apuasi. Jäämme odottamaan ehdotuksia.

Lisätiedot sähköpostitse tai puhelimitse. Katso yhteystiedot.