Tule Kino Tavastin elokuvantekijöiden piirille käsikirjoittajaksi.

Ideoi lyhyt mutta puhutteleva tarina, kirjoita siitä synopsis ja osallistu.

Raatimme valitsee kolme ehdotusta, joiden tekijät kirjoittavat synopsiksen pohjalta käsikirjoituksen ammattilaispalautteen avulla. Käsikirjoituksen toivottu valmistumisaika on helmi-maaliskuu.

Tuotantoryhmää eniten kiinnostaneiden ehdotusten tekijät saavat tekstistään kirjallista palautetta kahdesti elokuvaaja Saija Mäki-Nevalalta. Tuotantotiimin valitseman käsikirjoituksen valmistaa lyhytelokuvaksi Kino Tavastin elokuvantekijöiden piiri avustajineen tämän vuoden aikana. Käsikirjoittaja voi halutessaan seurata tuotantoa tai olla muutenkin mukana sovitussa roolissa.

Myös kaikki muut teoksensa lähettäneet saavat palautetta Kino Tavastin tekijä- ja käsikirjoituspiiriläisiltä. Mahdollisesti muitakin ideoita tai käsikirjoituksia voi päätyä tuotantoon myöhemmin. 

Elokuvaidean tulee täyttää seuraavat ehdot:

  • Valmis elokuva kestää kahdesta kolmeen minuuttiin.
  • Kuvauspaikkoja voi olla yhdestä kolmeen.
  • Elokuvassa on enintään kaksi roolihenkilöä.
  • Elokuvan tulee olla kuvaus- ja lavastusteknisesti toteuttavissa Hämeenlinnan seudulla.

Lähetä synopsis (tai ensimmäinen versio) pe 3.2. 2023 klo 24.00 mennessä Kino Tavastille sähköpostitse.

Ilmoita sähköpostin viestikentässä käsikirjoituksen (työ)nimi, oma nimesi ja yhteystietosi. Kirjoita tekstiehdotukseen vain teoksen (työ)nimi.  

Voit osallistua, vaikka et olisi aikaisemmin kirjoittanut käsikirjoituksia. Kutsu on avoin kaikille kirjoittajille. Lisätietoja p. 050 363 2288 varmimmin klo 12 – 13.