Elokuvayhdistys Kino Tavastin ja BioRex Verkatehtaan yhteistyö syvenee kahdella uudella minisarjalla. Kino Tavastin järjestämiä näytöksiä on syksystä alkaen BioRexissä joka tiistai klo 18.00 syyskuusta joulukuulle.

KAVIn (Kansallisen audiovisuaalisen instituutin) aluesarjan seitsemän elokuvan lisäksi on tarjolla myös kolmen klassikon ja kolmen uudehkon laatuelokuvan paketit.

Kaikki halukkaat katsojat eivät ole mahtuneet nelossalissa esitettäviin KAVIn näytöksiin, joten Kino Tavast vastaa kysyntään lisäämällä ohjelmistoon klassikkoja 119-paikkaisessa kolmossalissa. Myös uusia elokuvia on toivottu lisää Kino Tavastin ohjelmistoon.

– Näytöksissä jäsenemme tai vierailijat esittelevät yleisölle elokuvat, ja katsojilla on mahdollisuus jäädä BioRexin kahvilaan keskustelemaan katsomiskokemuksesta. Emme kutsu vain katsomaan elokuvaa vaan tarjoamme halukkaille näytöksen jälkeen yhteisöllisällistä kokoontumista ja mielen hyvinvointia tukevaa ajatusten vaihtoa, toteaa puheenjohtaja Taneli Hiltunen.

Yleisö voi äänestää klassikkosarjan avauselokuvaa. Äänestyksessä ovat mukana Truffaut’n 400 kepposta (1959), Camus´n Musta Orfeus (1959) ja Kieslowskin Veronikan kaksoiselämä (1991). Äänestä kirjoittamalla elokuvan nimi ja lähettämällä se sähköpostitse kinotavast AT gmail.com  ma 12.6. mennessä. Klassikot julkistetaan äänestyksen päätyttyä, ja uusien elokuvien kolmikko puolestaan alkusyksystä.

Lippuja voi ostaa Kino Tavastin verkkokaupasta 35 €:n pakettihintaan äänestyksen päätyttyä.