Syysloman Rec-viikkojen paikat ovat nyt varattavissa verkkokaupassamme. Tänä vuonna Rec-viikoille on vielä mahdollista osallistua 16. – 20.10. Toiminta järjestetään Hämeenlinnan kirjastossa ja Aimokoululla erikseen 13 – 18 -vuotiaille ja 9 – 12 -vuotiaille. 

Rec-viikolla tehdään lyhytelokuva osallistujien yhteistyönä pienryhmässä. Ryhmien vetäjinä toimivat ainakin indie-elokuvantekijä Jouni Uotinen ja mediakasvattaja Viljami Tabell apunaan Kino Tavastin talkooväkeä.

Päivittäinen työskentelyaika on noin klo 10 -16. Ohjelma on erilainen myös riippuen siitä, onko osallistujilla aiempaa kokemusta vai ovatko he vasta aloittelijoita. Tavoitteenamme on tarjota nuorille mahdollisuus osallistua Rec-toimintaan ympäri vuoden ja näin kehittyä harrastuksessaan tavoitteellisesti.

Osallistumismaksuun (100 €) sisältyy osallistujien vakuutus, lounas ja välipala sekä ohjaus. Tehtävä elokuva on aina nuorten ideoima. Yksi osallistujien enemmistön toivoma ruokatoive pyritään toteuttamaan viikon aikana.

Ilmoittautumiset maksamalla osallistumismaksu viimeistään 9.10. verkkokauppaan.

Ilmoittautumisen täyttää huoltaja, jolle myös lähetetään kutsukirje ennen kurssin alkamista. Huoltaja antaa ilmoittautumislomakkeella myös kuvausluvan.

Varalle ilmoittautumiset mahdollisten peruutusten varalta sähköpostitse.

Lue lisää Rec-viikosta.

Nuorten ja ohjaajien kokemuksia Rec-viikosta parin vuoden takaa.

Rec-viikkojen järjestelyissä mukana Kino Tavastin lisäksi Kulttuurikeskus Arx, Visuaalisten taiteiden Aimokoulu ja Hämeenlinnan kaupunginkirjasto. Osarahoittajana toimii mm. aluehallintovirasto.

Artikkelia muutettu ilmestymisen jälkeen. 30.7. poistettu tiedot kesän kurssista vanhentuneina.