Tervetuloa iki-ihanan Aulangon maisemiin Hämeenlinnaan katsomaan uusia elokuvia ja virittäytymään itämaiseen ja tanssilliseen tunnelmaan. Latoleffoissa ei sade kastele, ja fiilis on muutenkin ainutkertainen. Tule kokemaan!

Liput/Tickets

Tapahtumapaikka

Aulanko, Hämeenlinna, Katajistonranta, Tapahtumalato, Katajistontie 1. Aulangolle pääsee bussilla 2 ja 2U.

Elokuvat

 • Klo 14.00 Aurora Gossé, Dancing Queen. Norja 2023 . K7. Draama. Komedia. Perhe-elokuva. Levittäjä Kinoscreen Illusion Ltd.
 • Klo 16.00 Pan Nalin, Viimeinen näytös/Last Film Show. Intia 2022. K7. Draama. Levittäjä Oy Future Film Ab.
 • Klo 18.30 – 22.00 Karan Johar, Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani. Intia 2023. S. Romanttinen draama. Väliaika. Engl. tekstitys. Levittäjä FinBolly Movies/Distibuted by FinBolly Movies.

Liput/Tickets

Oheisohjelmaa

 • Klo 13.30 – 14.00 korupajassa voi askarrella oman tanssikorun. Tarvikkeet 1 € (käteismaksu).
 • Bindejä ja kertakäyttöisiä mehndi-kuviointeja käsivarteen!
 • Elokuvien esittelyt ja keskustelua nähdystä.
 • Klo 18.30 – 18.45 Irene Wai Lwin Moe ja Riikka Nieminen kertovat Bollywood-elokuvien fanittamisesta meillä ja maailmalla. FinBollyn edustaja esittelee Bollywood-elokuvia.
 • Väliaikatarjoilu (hinta 10 €) Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani -elokuvaan ostettava 14.8. mennessä. Tarjoilu sisältää intialaisravintola Omin herkullista intialaista teetä, samosa-kasvispiirakan ja pienen makean herkkupalan.
 • Basaarista voi ostaa itämaista pussikahvia, teetä, itämaista naposteltavaa, paikalla valmistettua popcornia ja second hand -teematuotteita. Basaari auki kuten lipunmyynti eli puoli tuntia ennen kutakin näytöstä.

Lipunmyynti

Elokuvaliput (10 €/elokuva) suosittelemme ostamaan verkkokaupastamme hyvissä ajoin. Lippuja saa tapahtumapäivänä myös ovelta, ellei näytös ole loppuunmyyty. Lipunmyynnin ja basaarin aukioloajat ovat seuraavat:

 • 13.30 -14.00
 • 15.30 – 16.00
 • 18.00 – 18.30

Kartta

LIsäinfoa elokuvista

Klo 14.00
Aurora Gossé, Dancing Queen. Norja/Norway 2023. K7. Suomen ensi-ilta/premiere 18.8 2023. Tekstitetty suomeksi. Norwegian/Finnish subtitles. Movie for everyone who ever wanted to dance.

LICENCE TO DANCE. KOKO PERHEELLE. Suositus: yli 9-vuotiaat. Sallittu aikuisen seurassa 5-vuotiaille.

Miinan kouluun muuttanut hip-hop-tanssija Ed Win alkaa koota tanssiryhmää tanssikilpailuun. Ediin ihastunut Miina päättää mennä koe-esiintymiseen, vaikka ei osaakaan tanssia. Isoäidistä ja sinnikkyydestä on hieman apua, mutta kaikenlaista sattuu…

Feel good -elokuva koko perheelle. Elokuva rakkaudesta, tanssista ja siitä että pitää joskus uskaltaa heittäytyä tuntemattomaan saadakseen sen mitä haluaa.

Osta liput/Buy tickets.

Klo 16.00
Pan Nalin, Viimeinen näytös/Last Film Show, Intia 2021. K7. Suomen ensi-ilta/premiere 11.10.2022. Tekstitetty suomeksi. Gujarati/Finnish subtitles. Tenderness of nostalgia with a spoonful of mother’s love.

TASTE OF CHILDHOOD MEMORIES

Kukapa unohtaisi ensimmäisen suurelta kankaalta näkemänsä elokuvan? Pimeässä salissa aika ja paikka katoavat. Seikkailu alkaa. 

Viimeinen näytös kertoo tarinan nuoresta pojasta, joka sukeltaa tuohon valon valtakuntaan. Kertomus vie katsojan helteessä värisevään intialaiseen maalaismaisemaan, jossa elokuvateatterin vaihtuva ohjelmisto avaa ikkunan Bollywoodin säteilevälle tähtitaivaalle. 

Itseoppineen intialaisen ohjaaja Pan Nalinin elokuva on täynnä äidinrakkautta, masalan makua ja lapsuuden pakahduttavia tunteita.

Osta liput/Buy tickets.

Klo 18.30
Karan Johar, Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani. Intia 2023. S. 2 h 50 min. Väliaika/Intermission. Engl. tekstitys. Hindi/English subtitles. Ensi-ilta/premiere 28.7.2023. Levittäjä FinBolly Movies/Distributed by FinBolly Movies.

Osta väliaikatarjoilu 14.8. mennessä verkkokaupasta yhdessä lipun kanssa./Pre-order your tasty Indian snacks for intermission in advance by 14.8.

COME FALL IN LOVE IN THE INDIAN WAY

Kun delhiläinen hulivili Rocky ja korkeasti koulutettu älykköperheen tytär Rani kohtaavat, säkenet lentävät Hämeenlinnaan saakka. 

Rakkaus ei ole aivan yksinkertainen juttu Intiassa, sillä perheillä on tapana sotkeutua juoneen ja jokaisella on asiasta oma mielipiteensä. Intian elokuvataivaan kohutuimman ohjaajan Karan Joharin uutuuselokuva Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani on vuoden romanttinen hitti. 

Unohda Titanic ja Cherbourgin sateenvarjot! Rocky ja Rani kutsuvat viettämään ilon, tanssin ja värin juhlaa Aulangolle Katajistonrannan tapahtumaladolle. 

Osta liput ja väliaikatarjoilu/Buy tickets and catering.

Järjestäjät

Hämeenlinnalainen elokuvayhdistys Kino Tavast järjestää tapahtuman Hämeenlinnan kaupungin tuella. Tarjoilussa on sormensa pelissä sekä paikallisella intialaisella Ravintola Omilla että Kino Tavastin omilla itämaisia makunautintoja tuntevilla jäsenillä.

Nähdään ladolla!

Aulangon alue

Lue lisää Aulangon alueen elokuvahistoriasta Hämeen Sanomien artikkelista.

Tutustu Aulangon alueen palveluihin.