Lauantaina voit tulla hakemaan Kumppanuustalolta syksyn ohjelmistoesitteemme. Voit myös ostaa käteisellä tai maksukortilla lippuja syksyn kaikkiin näytöksiin. Myymme poikkeuksellisesti yksittäislippuja myös Kolmen kimppa -leffoihin.

Kumppanuustalolla järjestettävällä Mahdollisuuksien torilla parillakymmentä paikallista järjestöä esittelee toimintaansa. Lisäksi järjestetään ohjelmaa: musiikkia, tanssia ja laulua. Tilaisuuden avaa europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen. Juontajana toimii Annele Saikkala.

Kino Tavastin osuus on hoitaa pienimuotoinen äänentoisto ja esittää kaksi elokuvaa, joista ensimmäinen, Jasminin kaksi kotia (18 min.) nähdään klo 11.30. Se on jatko- tai täydennysosa viime vuonna nähdylle ja paljon pidetylle Inka Ackten elokuvalle Kultainen maa. Toinen elokuva, Hamy Ramezanin Ensilumi nähdään klo 14.00. Päivän päätteeksi on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia katsomiskokemuksesta.

Torilta voi ostaa myös etnistä ruokaa kotiin. Tapahtumakahvioon käy vain käteinen maksuvälineeksi.

Mahdollisuuksien tori -tapahtumia järjestetään ympäri Suomen. Taustataho Fingon mukaan torit innostavat vaikuttamaan reilumman maailman puolesta, osallistumaan järjestöjen toimintaan ja tutustumaan paikalliseen kulttuurien kirjoon. Torin globaalit teemat kuten ilmastonmuutos, pakolaisuus, ihmisoikeudet, ympäristökysymykset, kulttuurinen moninaisuus ja yhteisöllisyys ovat nyt entistäkin ajankohtaisempia teemoja. Tule pistäytymään!