Artikkelikuva © Markus Kontiainen

Näyttelijä Inka Kallén vierailee ensi sunnuntaina klo 18 Linja-autoasemalla Kino Tavastin isännöimässä Hämeenlinnan kaupungin luovassa kulttuuritilassa. Yleisöllä on vapaa pääsy tilaisuuteen.

Kallén on tullut suomalaisille tutuksi Kotikadun Mirja Mäkimaana ja Aku Louhimiehen Odotus-elokuvan päähenkilönä, papin rouva Ellinä. Odotus-elokuva (101 min., K16), jonka Kallén on myös käsikirjoittanut Louhimiehen kanssa, on modernisoitu versio Juhani Ahon Papin rouvasta.

Vierailulla Inka Kallén kertoo omasta näyttelijän ja käsikirjoittajan työstään, Odotus-elokuvasta sekä nostaa esiin itselleen tärkeitä teemoja rohkeudesta, rehellisyydestä, piilotetuista toiveista ja itsensä kuuntelemisesta. 

Mitä sisimmässä toivomme, mitä odotuksia kannamme salaisesti mukanamme? Uskallammeko kuulla rehellisesti itseämme ja omia tarpeitamme?

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Suomalaisen Naisliiton Hämeenlinnan yhdistyksen kanssa.