Kino Tavast ry viettää puistopäivän lauantaina 29.8. klo 12-15 Ystävyydenpuistossa (säävarauksella). Yhdistysaktiivit ovat paikalla (käsidesikin toki jälleen), joten voit vaikkapa kysyä toiminnastamme ja elokuvakilpailusta, esittää elokuvatoiveen, tilata näytöksen, tehdä yhteistyöehdotuksen… Olemme avoimia uusille ideoille!

Ystävyydenpuisto sijaitsee Arvi Kariston kadun varrella lähellä Viipurintien siltaa. Paikalla on myös taustalla näkyvä lasten leikkipuisto. Rantaa pitkin kulkee kävelyreitti.

Jaossa on syksyn ohjelmisto-flyer ja yhdistyksen esite. Halutessaan saa verkkokaupan käyttöopastusta, sillä myymme lippuja syksyn näytöksiin ja muihin tilaisuuksiimme sekä katsojien että oman turvallisuutemme varmistamiseksi ainoastaan osoitteessa https://kinotavast.tapahtumiin.fi/, emme ovelta käteisellä.

Meillä voi tehdä löytöjä elokuva- ja elokuvamusiikkitallenteiden vaihtopisteellä: tuo 1-2 tallennetta, ota tilalle 2-3.

Paikalla käydään “mölkyllä Morriconeen” -kisa, jonka voittaja saa kaksi lippua Suistoklubilla sunnuntaina 13.9. klo 17-19 järjestettävään Ennio Morricone -iltaan, jossa kuullaan musiikkinäytteitä sisältävä asiantuntijaluento, keskustellaan yhdessä maestron merkityksestä ja jaetaan omakohtaisia muistoja hänen musiikkiinsa liittyen.

Ystävyydenpuiston lauantaitapahtumaa hallinnoi Hämeenlinnan Taiteilijaseura. Tässä hyönteistaidetta kaiteeseen ripustettuina.

Käynnissä on myös jäsenkampanja: elokuussa jäseneksi liittyvät osallistuvat arvontaan, jossa palkintona on kaksi lippua Kaupunginteatterin Maratontanssit -näytelmän tiistain 1.9. näytökseen. Arvonta suoritetaan launtaina 29.8., ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jäseneksi pääsee liittymään täällä.

Sateella ja ukkosella suljemme/olemme kiinni. Tavataan Ystävyydenpuistossa!