Rec-viikko on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle käyttämällä yhteystietolomaketta. (Päivitetty 24.6.)

Rec-elokuvaviikko siirtyy epidemiasyistä heinäkuun loppuun. Toivomme, että tuolloin (26.-30.7.) voimme tarjota osallistujille unohtumattoman kesämuiston ja kesän alkua turvallisemman työskentelyn.

Suurin osa kesäkuun viikolle ilmoittautuneista pääsee mukaan myös heinäkuussa. Muutama paikka kuitenkin vapautuu ja laitamme hakuun myös ne paikat, jotka varmuuden vuoksi otettiin viime viikolla pois myynnistä pandemiatyöryhmän suositusten tultua tiedoksi. Myös ilmaispaikkoja on ja niitä voi tiedustella sähköpostitse.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset la 17.7. mennessä Kino Tavastin verkkokaupan kautta. Ilmoittautuessa maksetaan myös osallistumismaksu 100 €, mihin kuuluu lounas ja välipala.

Ilmoittautuminen on avoinna siihen asti kunnes vapaat paikat on täytetty.

Kenelle Rec-viikko on tarkoitettu?

IImoittautua voivat 9 – 15-vuotiaat elokuvanteosta kiinnostuneet nuoret. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Aiemmin Rec-viikolle osallistuneet tai muuten pidemmälle ehtineet pyritään kuitenkin sijoittamaan omiin ryhmiin.

Miten työskennellään?

Rec-viikon aikana tehdään pienryhmissä elokuva: käsikirjoitetaan, lavastetaan, näytellään, kuvataan, äänitetään ja editoidaan. Lisäksi katsotaan elokuvaesimerkkejä. Työskentely tapahtuu kuuden hengen ryhmissä.

Ketkä ohjaavat?

Elokuvien tekoa ohjaa tehonelikko: elokuvaaja Saija Mäki-Nevala, taidekasvattaja ja videotaiteilija Eira Enkvist, luokanopettaja ja harrastajakuvaaja Eero Kortelahti sekä indie-elokuvantekijä Jouni Uotinen.

Missä järjestetään?

Osallistujien kotipesänä toimivat Seminaarin koulu osoitteessa Seminaarinkatu 2 ja Aimokoulu osoitteessa Turuntie 33. Sään salliessa ollaan mahdollisimman paljon ulkona muuallakin kuvaamassa.

Hygienia ja turvallisuus huomioidaan

Hygienia ja turvallisuus huomioidaan viikon järjestelyissä viranomaisten edellyttämällä tavalla. Osallistujat vakuutamme tapaturman varalta. Leiriviikkoa edeltävällä viikolla lähetämme kutsukirjeen ja sen mukana yksityiskohtaiset ohjeet ilmoittautuneille. 

Ilmaispaikat

Mikäli sinulla on mahdollisuus hyödyntää Kaikukorttia tai haluat anoa vapautusta osallistumismaksusta, soita kuvassa alapuolella näkyvään puhelinnumeroon tai ota yhteyttä yhteystietolomakkeella äläkä ilmoittaudu verkkokaupan kautta.

Näyttökuva 2021-5-15 kello 13.19.47

Viikon tukijat

Vapaapaikat rahoitetaan Minela-säätiön avustuksella. Viikon järjestämistä tukevat myös Hämeen rahasto ja aluehallintovirasto. 

Peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisen 17.7. jälkeen eikä tilalle saada toista kurssilaista, kurssimaksua ei lähtökohtaisesti palauteta. Lääkärintodistuksella voi kuitenkin pyytää maksun palauttamista.

Järjestäjät

Rec-viikon ovat järjestäneet vuodesta 2019 alkaen Kino Tavast ry, Kulttuurikeskus Arx ja visuaalisten taiteiden Aimokoulu. 

Lisätiedot

Lue lisää elokuvaviikon ohjelmasta ja ohjaajista.